Pět pravidel
První pravidlo života
nepodlehni iluzi, že láska existuje
je to jen kouzelníkův omyl,
jenž se vymkl kontrole
Druhé pravidlo života
nesnaž se měnit svůj vlastní osud,
jinak se zamotáš do sítí smutku
a utopíš se v slzách
Třetí pravidlo života
filozofuj, ale málo
raduj se, ale málo
však vzpomínej každou chvílí
Čtvrté pravidlo života
věř pohádkám, však nechtěj je žít
noční můry se z nich lehce stanou
tak city - rychle pryč, rychle stranou
Páte pravidlo života
umírej jako despota!
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Niky88, CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)