M Ě S T O. . .M R T V Ý C H
Anotace: Kde domy jsou kryptami...
Procházíme městem,
které pohřbilo
všechny obyvatele
. . .
Procházíme
jedním velkým
městským hřbitovem,
kde domy jsou
honosnými kryptami
. . .
Je mi z toho zvláštně,
jsme pozváni do jednoho
takového domu,
kde budeme spát
. . .
já ale nechci spát
ve městě, kde všichni
mrtví leží ve svých
domech
. . .
zvlášť teď, kdy
jejich rozkládající těla
v těch nevětratelných
místnostech
nesnesitelně zavánějí
. . .
s mrtvými raději za dobře
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: L. Šebestián Borský
Komentáře (0)