Vysoko zhora se právě ozývá
sestřička ufoukaná i jemně šumivá.
Vidím, žes to mráčku dala
a lehce patkou ho na cáry rozfoukala.
04.01.2006 12:48:00 | Mourek
Copak o to, já Ti to věřím..Avšak nejsou i mračna prospěšná k tomu, abychom si lépe uvědomili sílu slunečních paprsků?
04.01.2006 12:29:00 | Branwen1
to Branwen:
..o mě nejde..ale dotýká-li se něco mé milované sestřičky..budu házet čímkoli..a jakkoli dlouho..to mi věř :o))
04.01.2006 11:51:00 | šuměnka
Nevím sice, o kom je řeč, ale plýtvat talentem na komentátory je jako hodit náruč peří do větru...
04.01.2006 10:18:00 | Branwen1
...letím si povětřím, uslyším známý smích...
jako když rolničky cinkají na saních...
ta hudba překrásná přímo mě k tanci vábí...
ale copak to? Mračno vidím v dáli...
...už starý zrak mě klame, je to jen mámení...
maličký mráček zkouší, jak se to škaredí...
...zkusíme přičísnout ho, by mu to slušelo...
a z nebe na zem dolů jen štěstí pršelo... :o)
...vichřice, ta se vyzná, to už je známo vám...
a já jí za ty verše tisíckrát díky vzdám! :o)))
04.01.2006 10:01:00 | Cecilka