Mezi polem a soumrakem
Pod ohony lišek
hliněné brázdy
jako jizvy polí promarněných let
šklebí se na zástupy třešní
s potomky
oklovaných od kosů
a klasicistní pěšinky
ve vlasech unavených sedlaček
přemítají o heřmánku a kopřivových zábalech
než si pustí žilou
a nechají své hlavy
hádat se o otepi slámy
úplně plešaté
Přečteno 321x
Tipy 23
Poslední tipující: Jana M., malá slečna, Hloupá Květinka, zenge, James Libustka, WAYWARD, Bíša, Jiparo, hanele m., CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)