Nechtíc
Anotace: Rýmovaný deníkový zápis.
Nechtíc
vyplašil jsem mravence
na zádech prázdný batoh majíc
vyrážím k mamince
sedíme spolu
v hospodě
popíjíme piva dvě
každé skončí v jiném záchodě
doma čeká mě otec
vracím se sám
s batohem plným okurek a vajec.
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
Komentáře (1)
Komentujících (1)