Sen
Pro rozbřesk nechodí daleko,
ve dne odlétá a v noci se vrací,
přichází vždy jen nalehko,
lesk nevinnosti ztrácí
Hlupák, co ošálit se nechá,
však i ten co rychle od něj spěchá,
chytrák kdo užít si ho umí,
šťastlivec ten, kterému se splní
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Gabrielle, NikitaNikaT., carodejka, Alasea, Unyle Pěl
Komentáře (2)
Komentujících (2)