Je to nádherný. Je v tom plno citu a lásky. Vidím zoufalou dívku ,sedící s dopisem ,ukrutně ho svírá a vzápětí si lehne do postele ,v rukou svírá dopis.:-)To je jenom můj pocit ,jenom moje představy.
07.08.2010 11:32:00 | Toda
Teda holka, jestli je ti 15 jak máš psáno v anotaci, tak klobou dolů, je to perfektní a docela zralé! Tak ať ti to píše a hodně fantazie!
05.08.2010 20:54:00 | René Vulkán