Anotace: .................
Nádherné dílo, doufám, že se z tebe nestane druhej Bíša nebo jeho fanoušek protože píšeš skvěle!
02.09.2010 16:47:00 | Corsica
Můj první dojem: Tak blbej nick a tak hezká báseň! Nepsal jsem ti to už? Pravda, již trochu zapomínám, ale dám si tě do oblíbených, vždyť přece máme nicky stejně blbý!
ST!
06.08.2010 11:07:00 | Zasr. romantik