Rozvernost
Ďábel se líhne v těle duše,
Vystřelí ven jako šíp z kuše,
Když na povrch se vyklube,
Skořápku zábran zozškube a světlo pohltí popelavý mrak,
Kdy po dešti popílku
Nastane strach,
Z důkazů deště,
Jen času otázka,
Kdy zrodí se ještě.
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)