Vyzvání k tanci..
Zní Vyzvání k tanci
rondo brillant, opus šedesátpět
v sálu těl rotací
snílci je poztrácí
kdopak se přidá jsa rovněž zaklet
mezi sny v oblacích?
náš bál se začíná
falešný piercing jsem dostal na ret
sní celá tančírna
pařezy vysází
jak páry kolem ať prázdný je parket
jediný vyrazí
v černé a bílé z tmy
do středu pod lustry tady a teď
pojď honem, kdo? - to my!
předtančí rondo snů
Carla von Webera.. (s křídly not sled
básní pak proklouznul)
Přečteno 300x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Psavec, Bíša, James Libustka, zelená víla, hašlerka, Lota, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)