Takový je život
Anotace: ...změnit svět...
Způsob, kterým žiju,
není nejlepší.
Je dnes zvláštní doba,
asi se to nezlepší.
Světem chodíme pořád
jen sem a tam,
smutný výraz
a v srdci prázdno mám.
Jak se dá něco zvládnout,
jak mohu něčeho dosáhnout?
Sama na této zemi se cítím,
mezi životem a smrtí se míjím.
Žiju si ve svém vlastním světě,
chci, aby v něm byl ten, komu říci můžu: Miluji Tě
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (1)