Bylo, je a bude
Drze vstoupili do našich životů, udělali nám v nich bordel a pak ještě drzeji odešli, nechajíce nás na pospas minulosti.
Nechali nás hrabat se v bolavých vzpomínkách uplynulých let a čekat na spásu budoucnosti.
A my zatím přežíváme, snažíme se o existenci dneška a každého nového bílého rána, na prahu tohohle mrtvého domu mluvíme v přítomnosti.
Komentáře (0)