Lvice bojovnice
Na dně moře
budu hořet
pro svět,
který topí se,
láskou toužím
opít se.
Dosti bylo
krutosti,
ryby kolem plavou
říkají mi
mysli srdcem.
Ve větru se topím,
chápu a též nepochopím,
vím jen,
že jsem bojovnice
někdy zkrátka nevím,
a někdy vím více.
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: Cipori, Piví, AndreaM, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Krahujec, J's .., ta.cupka., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)