Socha umělcova
Anotace: Lidská ruka někdy dokáže vytvořit překrásná díla, která přetrvají věky...
Dva smaragdy
Jako dvě zelené oči
Zasazené do tváře
Vytesané z mramoru
Dvě bílé ruce
Jako dvě křídla
Co nikdy nepoletí
A nepoznají svět
Dlouhé štíhlé nohy
Jako krásné sloupy
Podpírajíc sošné tělo
Jež by chůzi okusit chtělo
Dvě pevná ňadra
Hladké polokoule
Vybízejíc k doteku
Co nikdy nemají poznat
Krásná socha ženy
Jež probouzí smysly
To je ta, jíž si stvořil
Ta, která navždy bude
Chladným kusem mramoru
S nádhernou tváří anděla
Přečteno 720x
Tipy 6
Poslední tipující: Ishtar, mauvais-ange, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)