Přes tmu
Vypadnout na hodin pár,
štěstí a radost
jsem lesů pán.
Potůček krásně zpívá
melodii a už se stmívá.
Pejsci (ne)poslušně
pobíhají jako poddaní,
neplatí však mnoho daní,
nevstávají ráno do práce
jen a jen samá legrace.
Spokojený život
v tomhle hodinovém
světě
zpět do reality ne
vrátit se v čase tam,
kde je mi dobře,
jen těch pár hodin
odpoledních
drží mě při životě
přes tmu dnů
všedních
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, mida, Danger, Do Ga, CULIKATÁ, J's ..
Komentáře (6)
Komentujících (6)