Podává se medvědí...
Zastřelil pán na Dubině,
plyšového medvěda.
Střelba-rána jako svině,
pán pro jistotu hned dvě dal.
V masně fronta, jako na med,
penzisté, jak mravenci
maso hebké, témeř samet,
předbíhat maj tendenci.
Muži v pláštích stravenkami
platí hlava nehlava.
nestyďte se, pojďte s námí
medvědí se podává...
Cena pevná, žádné slevy,
cikáni však smlouvají.
Ten jeden jak rabín Lévi,
mluví o svých výdajích.
Mladá slečna výbíravě,
rozmlouvá tam s rodiči,
třicet deka, řekla hravě.
a já dal dvacet, do píči.
Na stravenky nevracíme,
snad jste slečno chápavá.
na prodejně nezvracíme,
a vy hlava ne hlava.
Je Vám špatně? Nejste sami,
však on jí otec vydědí.
Nestyďte se, pojďte s námi,
podává se medvědí.
...
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Květka Š., hašlerka, CULIKATÁ, malá slečna, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)