Sladce umíš lhát
Anotace: moje tělo, moc ti sluší...
Tiše pláču do polštáře,
pro krásné oči, toho lháře...
Tiše mlčím, poslouchám,
přemýšlím co vše ti dám...
Máš mé srdce, moji duši,
moje tělo, moc ti sluší...
Tak co bys ještě více chtěl??
Jednou ztratíš co jsi měl...
A já se pak budu smát,
říkat: Sladce umíš lhát...
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: Charibeja, Gabrielle, Zasr. romantik, carodejka, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)