Patriot

Patriot

Anotace: Za slávu světa hodlám se být..Protože věřte mi, v jednoduchosti nelze žít..

Je svěží den,
měsíc šel spát,
A já Tě vidím,
před dveřmi stát...

S pohledem,
co vhání mi do očí slzy..
To, že nejsme spolu,
vím, že mi nevěříš,
ale moc mě to mrzí..

Usměješ se,
jako by se nic nedělo,
jako bych já nebyla vinná,
nějak moc rychle se zšeřelo,
a tma odhalila místa smutná-stinná...

Jak je to dlouho?
Možná pár minut,
pár dní, pár let..
nemohu to po Tobě chtít,
ale mohl bys vyprávět?

Sednout si, jenom chviličku,
nechat své ruce na mém pase..
a alespoň jednou se rozloučit,
když pak musíš odejít-zase?

Otevřela jsem dveře,
a zase pustila tě do mého života,
víš, že tě vždy budu milovat,
ale schází mi jistota...

Chtěla bych si být jednou jistá,
že až půjdeš do boje,
Tvá mysl bude čistá...
Chtěla bych jedinkrát jistotu mít,
že až budeš odcházet, stále budeš žít...

Co mohu říct?
Jsem hrdá, že máš takovou čest,
ale i když se stydím, přeji si,
aby ses jednou strachem nechal vést..


Bojím se, lásko,
až moc dobře tě znám...

Vždycky když odejdeš,
jako by na svíci uhasl knot...
Slovy Romeo,
Srdcem Patriot....
Autor Dameira, 07.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: ta.cupka., CULIKATÁ, Izza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí