Déšť
Když kapky deště padají
a obloha je ztemělá,
když přátelé tě neznají
a slova písně dozněla,
každá ta kapka smývá prach
co na cestě se usadil.
Tak, jako slza na řasách
smývá bolesti prošlých chvil.
Ať proudy vody očistí
to, co je kolem, i co je v nás,
ať bez zloby a závisti
můžeme vnímat přítomný čas.
Přečteno 300x
Tipy 25
Poslední tipující: poustevník Jirka, Danga, Sweet KiWi, Antares, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, a_tao, CRASH, Acheiron, James Libustka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)