HONZA KRÁLEM
Anotace: ...a stalo se - děj ani postavy v pohádce nejsou vymyšlené - ispirováno skutečností, takže pánové - žádná ha ha ha pohádka!!
upachtěná uhoněná
na sebe čas chvíli nemá
pere vaří peče smaží
po vůli se muži snaží
marné všechny její snahy
Honza dnes chtěl jíst z podlahy
a pár smítek leželo tu
a on živí tuhle slotu
bez vděčnosti bez úcty
přitom jiných na tucty
na facebooku rozdávají
úsměvy a mnohem více
voňavé ty krasavice
úžasné a plné citu
romantika za úsvitu
a pak přijde něco z vrchu
přísloví o prasklém uchu
jako když se zlomí klacek
z bezvědomí zpět pár facek
kadeřník a manikůra
kam si řekneš lifting kůra
úsměv dávno zapomněný
není těžké dostát změny
Honza skončil sráč všech sráčů
stal se králem paroháčů
Přečteno 404x
Tipy 54
Poslední tipující: jozífek, jitka.svobodova, Divoženka1, Madanik, nella, Šantir, Zasr. romantik, STIMPRE, Oťas, vodnař, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)