Zírám
Zírám a pochybuji
Zírám a vlastním očím nevěřím
Zírám, v rytmu jízdy se pohybuji
Zírám, s vlastním smutek soupeřím
Zírám a polykám zbytečná slova
Zírám a dusím chuť ječet
Zírám, nejistota v hlavě hlodá
Zírám, chce se mi brečet
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, malá slečna, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)