Střepy samoty
Anotace: maskulinistická báseň
Celý náš život je protkán ženami
Ale přesto jsme stále více sami
Zůstáváme jak já tak ty
Propojení střípky samoty
Samotáři uvnitř velkých měst
Zkoušíme všechno zničit a smést
Propít znovu nalezené trampoty
V odlescích střípků samoty
Pomoc hledáme kde víme že není
zapomenout dnes dík tobě, paní
v cizí pochvě uchovat hroty
zbylých střepů samoty
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, slečna.závist, Viva La Roma
Komentáře (0)