Krátké snění
Tvé oči říkaly mi- nedívej se!
Tvá ústa povídala- nelíbej!
Tvé paže zasípaly- objímej mě!
Tvé nohy zaspívaly- utíkej!
Tak utíkal jsem jako štvanec
Tvé oči skryl jsem v roušku tmy
můj úprk spíš připomínal tanec
Tvé rty mě stejně doběhly!
Tvé nohy v pádu objaly mě
v korunách ševelily sny
Tvé paže krutě spoutaly mě
tam na dně tmavomodré tmy.
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Psavec, malá slečna, CULIKATÁ, 6thSun, J's ..
Komentáře (4)
Komentujících (4)