Nářek
další bludička do bažiny
malý způsob obměny
pozvolný průběh,na nůž náběh
který řeže a vím že…
Ježíš, Budha nebo Aláh
Ve světě hoří jak Palach
nepřítomný hospodář
a všudypřítomný lhář
zapomenutí a ztracení
sloup v člověka promění
ale ty, plný osvěty
bažíš a víš…
Ježíš, Budha nebo Aláh
Se stínem v patách
nepřítomný hospodář
a všudypřítomný lhář
historie se opakuje dokola
a neustále chybně volá
já, ty, oni další patrony
plné krve a vše jako prve
Komentáře (0)