doprostorová
Anotace: ...jen tak.. abych byl:)
Na prkenné podlaze
Tvých stěhovavých
slibů
se válím
v pivu
Já vyslanec duševních
zmatků
co
zkratku
ze života hledá,
kde nedá
se ztratit mládí
a běda
těm bez duše,
jimž kuše střílí
do bezbraných
již dávno nahraných
Ten vílí smích
se hned neztratí
když jednou zaplatí
za své mládí
krutou daň
tak si jdi...
...a zraň!
Přečteno 439x
Tipy 59
Poslední tipující: Woski, Javavia, romloh, synanceia, G.P., chroust17, la loba, Anita Buchtová, urcite.me.neznas, dream in emptiness, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)