Krásná, moc se mě uvnitř dotkla, někdy člověka štve, když ho druhý moc dobře zná, ale jsou chvíle, kdy ocení, že může jen mlčet a ten druhý ví, najednou nalezne zas a znova , to vzácné.. i když se někdy neskonale štvou.. ale ta síla toho co proudí mezi lidmi, zůstává.. děkuji, usmála jsem se uvnitř sebe sama a poděkovala tomu, co člověk vlastní s tím, koho má velmi rád, koho miluje..
09.08.2010 21:20:00 | zelená víla
» Lásku nepoznáme v okamžiku, kdy nalezneme dokonalého člověka, ale v okamžiku, kdy ho jako takového začneme vidět..
09.08.2010 15:25:00 | Danger
Dnes mne miláček pevně objal a já, snad už po tisící, slyšela, jak v hrudi bije jeho zamilované srdce, když jsem poté opřela hlavu a nechala se hladit... někdy pouhá chvílka stojí za to... ST! za Tvé pěkně čtivé dílko.
08.08.2010 20:31:00 | NikitaNikaT.