Bohužel nebo bohudík
Anotace: nejsem spokojen, ale ať posoudí jiní....
Brnkám si do piána
-melodii spavou a zdlouhavou-
hlas má podobu paviána
-myšlenky se mozkem proplavou-
trochu se bojím kritiky
-Beethoven se jistě obrací v hrobě-
zneuctil jsem klasiky
-ještě, že již nežijí v naší době-
. . .
V době, kdy je všechno v patě
...
..
.
a na to
Nikdo
nemusí psát
odborné statě
.
..
...
bohužel nabo bohudík
záleží na každém z nás
co z nás bude
nebo co by mohlo být
Přečteno 389x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Psavec, Jiná, Mbonita, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (0)