Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Básnička je vzpomínkou na někoho kdo musel předčasně odejít, ale v srdci žije dál.

K hvězdám svůj zrak upírám,
na tvou tvář se smutkem vzpomínám.
Vlhký vánek nesen tmou,
jen zářící obloha nademnou.

Nemoc tě skolila spánkem věčným,
svěřila tě dálavám nekonečným.
Již není slyšet tvůj smích či hlas,
na slunci nezezlátne více tvůj vlas.

Tvář jsem v dlaních ukrýval,
bohu tu křivdu zazlíval.
I po letech na tě myslím dál,
osud se mnou vabank hrál.

Málem sem svůj život prohrál,
i když fér sem někdy nehrál.
Ke spánku večer jak ulehám,
vím,že lásku tvou si uchovám.
Autor kordox, 08.08.2010
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Psavec, danav, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ten, koho jsme opravdu milovali z našeho srdce nikdy nezmizí...

13.08.2010 17:09:00 | labuť

líbí

Moc krásná vzpomínka, málem si mi taky rozbrečel, ano zůstane uzamčená navždy ve tvém srdci a tak to má být.

08.08.2010 21:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel