Kdyby jen klackem :-P Tak lákavé ženy v tak nelákavé situaci..
10.08.2010 21:39:00 | Chancer
Já bych si tipnul, že psaveček ochutnal. Pro začátek toho klacku. Pokud by to bylo jinak, myslím, že by alespoň naznačil. Nebo se pletu? :o))
ST! Turkyně jsou asi černovlasé, tam bych si těžko vybíral.
08.08.2010 22:18:00 | Zasr. romantik
To jo,v její kůži bych být nechtěla,je to smutné;((.Koukám,že jsi zpátky,tak jsis nechal zajít chuť:)))
08.08.2010 22:02:00 | CULIKATÁ
Reálná, upřímná báseň... je mi z teho docela smutno... nevěstou stane se, kdo nabídne za ňu víc... za její čistotu.
08.08.2010 21:57:00 | NikitaNikaT.