Vesmírem stvořená
Anotace: Nic není nekonečné, ani nekonečno samo... :o)
Neptunská osamělost houpe mým světem,
jak víc projevit lásku nevinným dětem ?
Černý Lilit muže mi od prahu odhání,
myslíc, že mě tím přeci jen ochrání ?
Venuše maluje překrásnou líc,
mohu já žádat o něco víc ?
Pannenská ctnost nutí mě dřít,
je velký hřích na život klít ?
Rozverné rybky plují si zátokou citů,
kam jsi se schoval, tak přeci jen jsi tu ?
Tichem se line jen srdce tlukot,
z dálky už přichází posvátný hukot,
světlem jasným pěšina ozářená jest,
vydám se tedy na další z cest...
Přečteno 302x
Tipy 16
Poslední tipující: vodnař, hašlerka, malá slečna, James Libustka, Psavec, Jiná, labuť, Agniezka, CULIKATÁ, Petbab, ...
Komentáře (0)