Anotace: ... až se múze vzbudí ...
My máme maso. Ó, my se máme!
Hudba minulosti. Dnes krmí mne pizzou a mu"sli, a myslí si, že mně to chutná.
Mně je to putna.
Chleba, sádlo, cibule,
pak myslí mi kebule.
A že to není zdravé?
Ale žrádlo je to žravé!
A topinky s česnekem ...
09.08.2010 13:03:00 | Zasr. romantik
Pěkně jsem si zavzpomínala na1.třídu,měla jsem moc hodnou pani učitelku:)).Slabikář už nemám:((
09.08.2010 12:38:00 | CULIKATÁ