Pod palmou
V objetí stínů,
s výhledem na moře + 300Kč.
Sama, sama, sama - konečně,
bez pointy.
Důvtipně trapná,
počítám vlny
a spřádám plány
na ovládnutí světa.
Bez hlasu, potichu,
nesnáším lidi, co umí,
vytyčit hranice klamu a reality.
Na konec dopisu,
obtisknu rty.
Ať skouška DNA,
odhalí totožnost
mrtvoly.
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, 4LJFilip, jedam, Unyle Pěl, Maro Deives, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)