V peřinách ničích
Ve stínu slunečníků,
hledáme odpočinek.
V křiku mučedníků,
slýcháme odpověď...
...na všechno.
Za dveřmi pokoje
schováme úsměvy.
Měníme náboje,
z kladného na záporný.
Přes zákaz kouření,
ničíme si plíce.
Večer pak ožralí,
sfoukneme svíce.
V peřinách ničích,
lížem si rány rozežrané solí.
Ze zlatých mincí,
tvoříme pouta pro svobodu.
Přečteno 350x
Tipy 15
Poslední tipující: Loveless, hašlerka, Danger, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Strixa, 4LJFilip, jedam, WAYWARD, Maro Deives
Komentáře (4)
Komentujících (4)