nemůžu říct
death metal se mi
nelíbí
ani ten živej
líbí, nelíbí;
co se líbí
a co se nelíbí;
moh jsem bejt
už dvakrát mrtvej
a jednou živej;
jsem zombie
jsem bůh
z lidskýho masa
a piva
tečka
==
kap kap
kde mám
svoje
trochu divný
směšný
orel zná
tu duši
možná
mužu říct
zemři
a zakřič
kap kap