Anotace: možná jste si už taky někdy řekli...
Moc hezky si to napsal, ano... chápu to tak, jako že dvakrát do stejných vod nevkročíš a to moooc chválím je to pravda.
10.08.2010 00:30:00 | carodejka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?