Anotace: ...nevím, jestli to jsem to sem měl dávat nebo ne...ale tak smazat to můžu vždycky ;)
@N.
...jo vypadá to, že ano :)
@dream in emptiness
nemáš zač...tky doufám, že nám to výjde. a myslím, že výjde :)
09.08.2010 21:42:00 | JohnyD.
ano, chci! Hrozne moc doufam, ze to vyjde a neprestaneme byt kamaradi.. dekuju =)
09.08.2010 21:32:00 | dream in emptiness