Anotace: prostě tam nešlo nedát "ňufák", vždyť to dělá "ňuf! ňuf!" tak jakýpak čumák? copak se nosem čumí?
Hazentlo - já je chytat nebudu - jsou to svobodní běžci .. navíc blšky a vůbec copak je pražský ježek nějaký jiný, než ty u vás?
tam u vás bude taky dostatek ježků - jen je správně hledat
10.08.2010 12:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Kolegyně z práce zase sháněla ježka kvůli krtonožkám, tak když tak bych jí jednoho u Tebe taky zamluvila :)
10.08.2010 08:14:00 | Hazentla
Pošli je prosím ke mě na zahrádku, slimáci mi tam žerou, co se dá!!! A kdo ví? Třeba Ti za to jednou dám rajče :)
09.08.2010 23:17:00 | Šantir