I ta krajina je krotká
Anotace: do pustin...m.j.lormotov
I ta krajina je krotká
z těch obrazů
co v srdci zůstanou
ramy bez kazu
slunce které povstanou
jen když se modře barví
myšlenku neunaví
jen každé ráno
má v očích psáno
jen v nadějích
mlčících oparu
v cizích krajinách
najde jen tulák
svou krásnou oporu
sám sebe potká
v tajemném záblesku
I TA KRAJINA JE KROTKÁ
Přečteno 315x
Tipy 25
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Elza511, Mbonita, zenge, Jan Hrábě, labuť, Gudula, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)