Ty..
Jen chvíli mít
a s Tebou být
Teď si s vlasy pohráváš
moje slůvka lásky přitom slýcháváš
Jak Ti své srdce do rukou chci vložit
a konečně život prožít
Tys jen ode mě kousek
Musím si z Tebe dát vody doušek
v hrdle mám jak v poušti
při pohledu do Tvých očí mě hlas opouští...
Zrak jak oceán modravý,průzračný
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)