hlupáci

hlupáci

Anotace: rrr

Je zlé,
jak to teď chodí,
zvláštní myšlenky,
se mi v hlavě rodí.

Nemohu za to,
to okolnosti mě nutí,
abych věci uvedla správného hnutí.
Lidé se chovají,
jak by neměli,
lze usoudit z toho,
že jsou asi šílení.

Jde z nich cítit arogance,
jako by jim patřil svět,
proto jim já říkám,
ať se vrátí o krok zpět.

Ať se vrátí do dob,
kdy byli krotcí,
veselí i milí,
kdy se s s nimi dalo bavit,
do vyčerpání síly.

Avšak pokud to neumí,
a tohle jim nejde,
co pak na nich sejde?
Ať jdou jinde,
za lidmi jinými,
kde mohou zkoumat,
jak jsou v aroganci silnými.
Autor Elishabet, 10.08.2010
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Země je ve vesmíru.. nic

10.08.2010 14:24:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel