Nebudu
Nebudu líbat tvoje rty
Nebudu kreslit tvoje sny
Nebudu čechrat tvoje dny
Nebudu šero na dně tmy
Nebudu vískat tvoje vlasy
Nebudu ráno říkat "asi"
Nebudu řasy hýčkat dnem
nebudu uším čísti šém
a možná budu ovšem až nebudu.
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Johny Styx, Jan Hrábě, J's ..
Komentáře (5)
Komentujících (4)