Kamínek moudrosti
Anotace: Vábivé jest volání minulosti...
Kamínek moudrosti
vtištěný do kosti
pluje si nyní
srdeční síní
zarytá bolest
utkaná z let
musí si dolézt
puštěním zpět
odvaha zpustlá
objemem tlustá
hledajíc kabát
přichystá sabat
plamenem noci
skotačí cvoci
vyprahle zvadnou
myšlenky padnou
odchod se blíží
cesty se kříží
rozcestí nové
otevře snové
uvítá poutníky
nabídne doutníky
přivolá radost
odvolá starost
vkroč a vítej
nezměrně lítej
ponoř se v hlubinu
najdeš tam skulinu
obrázek jasný
sfouknutím zhasni
odejsi sám
radu ti dám
uchovej v tichosti
vzpomínku krásnou
oživ ji v libosti
až hvězdy zhasnou.
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: komantytapel, J's .., Mbonita, vodnař, Maro Deives
Komentáře (1)
Komentujících (1)