Jak je někdy těžké přijít blíž
Ty a tvoje smrt ve slunci
chvilky, kdy nestíháš vteřiny
všechno, co jsi chtěl říct a co už
jsi dávno mohl říct
jak je těžké někdy přijít blíž
k těm řekám, které nesou život
a prostě do nich vstoupit
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, Skalsky Pavel, Unyle Pěl
Komentáře (1)
Komentujících (1)