Krutá
Anotace: už mě nebaví hrát si jen na hodnou...
Znovu budu tak chladná jako noc,
Jen vy, dali jste mi tu moc.
S ničím a s nikým nebudu mít soucit.
Co,Však? Snažíte se mě za to rdousit?
Tolik zla v sobě cítím,
Jen Nenávist a hořkost kolem sebe vidím,
To vy, vy jste to ve mně rozehřály.
Když smutek a bolest jen jste mi přály.
Komentáře (0)