Anotace: je to tak rozpolcený, že by každý odstavec, měl být vlastně zveřejněn úplně sám..na druhou stranu..všechny maj společného něco bolestivého..a proto musí být spolu.
Mám semknutý rty
a utopený slova
mi stékaj po tváři
padaj někam do nekonečna všech nekonečen
a to co chtěly říct
zůstane navždy skryto
v průhlednosti jejich bytí...
Celá tahle sloka je parádní...ST
09.02.2011 19:41:00 | Sladkalu
po dvou letech zpátky? pořád vážně dobrá... je mi z toho trochu smutno
11.08.2010 19:50:00 | Já Esther Ruth