Sbohem nejlepšímu příteli
Anotace: Když máte jediného kamaráda a ten se na vás vykašle, docela to bolí...
Pamatuji si
Jak jsme se tkaničkami svázali
A přísahali
Že jsme bratři
Byli jsme malí
a mnoho jsme nechápali
Jenomže
Já jsem to bral vážně
Šestnáct let
Tak dlouho tě znám
Ale pomíjivost
Zřejmě k životu patří
A malá radost
Jež mám
jsou vzpomínky z mnohých zážitků
Komentáře (2)
Komentujících (2)