Neodolatelná
Anotace: To se dobře nám ale dobře žije, nechybí li fantazie:-)
Kdy neodolá žena žádná,
odmítavá, věrná či zrádná?
Kdy podvolí se lásce žena,
ať je či není zasažena?
Vždy smyslně vzdychne, ách,
ovšem - v našich představách.
Hezky se nám chlapům žije,
nechybí-li fantazie.
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Judita, Elisha, Unyle Pěl, Mbonita, Psavec, jita.1965, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)