Apokalypsa
Na srdci krvavé šrámy...
Bolí...
To ten svět a jeho ostré hrany...
To mě skolí...
Každá nadávka hluboce,
zaryje se do srdce...
Střípek nenávisti,
střípek ponížení...
Já a štěstí?
To možné není...
Svět...života zrcadlo,
poupátko růže co dávno uvadlo...
Zbyly jen střepy,
zbylo jen trní...
Bolavé věty...
City se mění...
Co zbylo mě?
Co já mám?
Jen srdce zničené
a na duši další šrám...
Proč jsem tak naivní?
Proč stále doufám?
Nevím,co se smí...
Moc,moc si troufám.
Vyhaslý pramínek naděje...
Ledové sluníčko...nehřeje!
Svět...stále se točí...
Lidé?Klouni a jejich vyděšené oči...!
Rozbití vázy...
Tisíce střípků...
Počátek zkázy!
Na hrob dej kytku...
Konec světa,
apokalypsa...
Přijde brzy!
Jsem si jista!
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (0)