Anotace: ** ;; **
Držím si svou tenkou tajli
jen břicho mi tak divně visí
na talíř mi zase dajli
knedlík a maso z krávy čísi.
Nekrmte mne tolik moc
nejsem tady na krmení
chtěl bych radu a pomoc
vařte pro mne kamení!
11.08.2010 23:19:00 | Zasr. romantik
Než si tělo ničit sportem, to se radši nacpu dortem!
/H. Pawlowská/:-))
ST!
11.08.2010 10:54:00 | jita.1965
Nezáleží na tem, jak člověk vypadá, ale co uvnitř v sobě nosí, co ukrývá :o)
11.08.2010 09:46:00 | NikitaNikaT.