Toulám se
Toulám se krajinou duhových sklíček
ztrácím se v představách s jasmínovou vůní
Toulám se krajem slovních hříček
ztrácím se v tvých očích jak v hluboké tůni
Toulám se krajinou mýdlových bublinek
ztrácím se v tvých krásných slůvkách
Toulám se krajem, kde rozhořel se lásky plamínek
ztrácím se ve snu, jenž voní po borůvkách
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: eLs, dream in emptiness, Mbonita, Psavec, Jiná, Petbab, James Libustka, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)